Wist je dat je rietmatten van de rietmattenspecialist ook kan gebruiken voor je balkon? Het is namelijk een veelgebruikte manier om je balkon er leuker uit te laten zien en op te vrolijken. Daarnaast zorgt een rieten balkonscherm voor meer privacy, waardoor jij rustig op je balkon kan zitten. Ook zorgt het voor een goede bescherming van de wind.

Welke rietmat is dan perfect voor het balkon?

Er wordt aangeraden om te kiezen voor dikke rietmatten. Dit zijn rietmatten waarvan de stengels dikker zijn, waardoor ze dicht tegen elkaar aan zitten. Hierdoor wordt er meer privacy gegenereerd en kan jij dus rustig op je balkon zitten. Deze dikke rietmatten vangen ook de wind voor je op en krijg je het niet koud.

Als je je balkon wilt aankleden, dan kan je het beste kiezen voor ongepelde rietmatten. Deze soort is beter voor de aankleding, omdat deze wat minder steviger is dan de dikke rietmatten.

Het bevestigen van rietmatten is eenvoudig en makkelijk. Je kan ze makkelijk bevestigen aan de hand van tie wraps en ijzerdraad. Zorg er overigens wel voor dat je ze op meerdere plekken bevestig. Als je ze niet op meerdere plekken bevestigt kan een harde windstoot ervoor zorgen dat deze wegwaait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *